MonVid

Una mica de mi…

Blat de xeixa

2 Comments

Avui he estat fent una mica de recerca per internet i m’he adonat, que fins i tot a la wikipedia, hi ha errors pel que fa a aquesta varietat de blat.

El que jo entenc com a farina de xeixa es la varietat Triticum compactum, autòctona de Mallorca. Es un blat d’espiga curta i arrodonida, amb un baix contingut en gluten, fet que la fa més digestiva i menys al.lergènica.

250px-triticum_compactum0

Advertisements

Author: MonVid

Mare, companya, naturalista, modista, cuinera,... i moltes més coses que vaig descobrint...

2 thoughts on “Blat de xeixa

  1. Pingback: Pa de xeixa, fent proves | MonVid

  2. Pingback: Galetes de xeixa, ametlla i trossets de xocolata | MonVid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s