MonVid

Una mica de mi…

Crêpes amb farina de xeixa

Leave a comment

A casa ens agraden força els crêpes, i a poc a poc hem anat adaptant les receptes tradicionals a les nostres necessitats…

combinat

Amb el temps hem aconseguit una massa força gustosa, que ens agrada tant per crêpes dolces com salades.

Recepta de crêpes de xeixa

  • 1 tassa de farina de xeixa
  • 1 tassa de llet vegetal de civada
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de melassa d’arròs (si els creppes son salats és opcional)
  • 1 pessic de sal

La preparació és ben senzilla, tant sols hem de posar tots els ingredients en un bol i mesclar-ho amb un robot de cuina, llavors ho deixem reposar uns 30 minuts i ja podem coure les crêpes. Jo les faig amb una paella ben calenta, amb un rajolí d’oli d’oliva..

paella

Ara tant sols falta omplir-les, a nosaltres ens agrada experimentar i mai les fem iguals, excepte la de xocolata que és un classifica i que omplim amb la nostra xocolata casolana.

xocolata (1)

tonyina

crêpes

Advertisements

Author: MonVid

Mare, companya, naturalista, modista, cuinera,... i moltes més coses que vaig descobrint...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s