MonVid

Una mica de mi…

Una rainu molt accidentada!!

2 Comments

Fa dies que la Pantigana, en la MsMSW de gener, en va proposar cosir plegades una desuadora Rainu. Per sort la cosa s’ha anat allargant i fins fa pocs dies no va publicar el post final de com acabar-la.

rainu2

Com que he estat ocupada amb les disfresses, l’he anat cosint a estonetes però la vaig deixar aparcada molt dies, quan vaig tornar-m’hi a posar vaig descobrir que una de les peces de la caputxa no hi era… com que em feia una mica de mandra cosir una altra desuadora amb caputxa, ja en tinc varies, vaig pensar que era una senyal de que havia de ser sense caputxa, amb coll. Però…. ostres quina feinada!!!… no havia cosit mai una desuadora amb vistes i no tenia la cosa gens clara i, a sobre, les instruccions eren per fer-la amb caputxa i sense la cosa no acabava de quadrar….

Desprès de cosir i descosir varies vegades, veure que la peça que havia tallat per les vistes havia de ser més llarga… vaig decidir fer una altra modificació: tancar la meitat de la obertura de davant, així no necessitava tant de tros de vistes… però llavors feia una arruga a la costura del centre…

Finalment aquest és el resultat, es podria millorar força, però per ser la meva primera desuadora amb vistes la dono per bona… la pròxima segur que quedarà millor!!

rainu

Advertisements

Author: MonVid

Mare, companya, naturalista, modista, cuinera,... i moltes més coses que vaig descobrint...

2 thoughts on “Una rainu molt accidentada!!

  1. Xulíssima! La combinació de negre i rosa m’agrada molt!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s