MonVid

Una mica de mi…

Xocolata per untar casolana

4 Comments

A casa en som tres que no podem menjar llet ni fructosa, és per això que ens hem d’espavilar i buscar receptes de coses bàsiques, que la majoria de gent compra al supermercat i ni es planteja fer a casa…

Una de les primeres receptes amb les que vaig començar a experimentar va ser la de la xocolata per untar, amb 2 nens a casa es feia imprescindible, per berenars, pastissos,…

Com que no soc gaire partidària de que els nens mengin massa xocolata, a la meva recepta hi ha molta més quantitat de garrofa que de xocolata.

img_1164p

Recepta de  xocolata per untar

Ingredients

  • 200 grams d’avellanes torrades
  • 80 grams de panela, o 100 grams de sucre morè.
  • 2 cullerades soperes de garrofa en pols
  • 50 grams de xocolata negra fondant, en el nostre cas sense llet.

L’elaboració és ben fàcil, sobretot si teniu un robot de cuina dels potents. En primer lloc triturem les avellanes i el sucre fins a obtenir una pasta ben fina. Si fem servir panela no fa falta triturar-la.

A continuació afegim la xocolata fondant i tornem a triturar-ho tot. Afegim la garrofa i ho escalfem a 50ºC durant uns 8 minuts, sense deixar de remenar.

Advertisements

Author: MonVid

Mare, companya, naturalista, modista, cuinera,... i moltes més coses que vaig descobrint...

4 thoughts on “Xocolata per untar casolana

  1. Pingback: Pa de xeixa, fent proves | MonVid

  2. Pingback: Pa de pita de xeixa | MonVid

  3. Pingback: Xeixa pita bread | MonVid

  4. Pingback: Torró de xocolata | MonVid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s